publicaties

Voor meerdere uitgeverijen (o.a. NAi Uitgevers/nai010 uitgevers, Valiz, SUN en Trancity) en andere (overheids)instellingen werkt Ingrid Oosterheerd vanaf begin jaren negentig mee aan veel publicaties over architectuur en stedenbouw. Van 2006-2010 werkt zij voor het tijdschrift Stadscahiers (Trancity) en van 2009-2010 voor het tijdschrift OOST (Stichting OOST).

lees meer

tentoonstellingen

Door de jaren heen werkt Ingrid Oosterheerd aan de totstandkoming van meerdere tentoonstellingen voor verschillende opdrachtgevers (o.a. het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam en de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Amsterdam).

lees meer

onderzoek en schrijfwerk

Vanaf begin jaren negentig voert Ingrid Oosterheerd naast het (beeld)redactiewerk een kleine praktijk voor onderzoek en schrijfwerk voor publicaties, tijdschriften en tentoonstellingen.

lees meer

ander werk

Ingrid Oosterheerd werkt tot 2008 deels in loondienst voor verschillende opdrachtgevers; als architectuurhistoricus bij het NAi, als bureaumedewerker bij het SfA en als pr-medewerker bij een architectenbureau. In 1999 produceert en schrijft ze een eigen kookboekje.

lees meer